CellAHouse

Verkoopstyling leeg huis

U bent al verhuisd of u bent een erfgenaam en wilt het geërfde huis verkopen. Dat betekent meestal dat het huis (grotendeels) leeg is of soms gedateerd gemeubileerd. Mogelijke kopers vinden het vaak moeilijk om de potentie van een leeg huis te zien. De ruimtes lijken vaak kleiner, waardoor het lastig is in te schatten of de eigen meubels er wel in passen. Ook mist het sfeer en vallen oneffenheden meer op. Dit alles zorgt ervoor dat een leegstaand huis vaak langer te koop staat. In dat geval kan CellaHouse Verkoopstyling uitkomst bieden door het huis te meubileren met een aantal essentiële meubelstukken en daarna sfeervol af te stylen. Dan zien de potentiele kopers toch wat het huis te bieden heeft. Deze foto's laten u het verschil zien. Binnen een a twee dagen heeft u een sfeervol gemeubileerd huis om te fotograferen en in de verkoop te zetten.

Voor het meubileren en huren van de meubels en accessoires betaalt u gemiddeld €1250,-. Naast wat normaal al in de prijs inbegrepen zit (zie kosten) zit ook de complete styling, een klein percentage inkoop en opslag meubelen en een flexibele huurperiode in deze prijs.

Voor een goedkoper alternatief kunt u denken aan kartonnen meubelen van Cubiqz. Deze worden voorzien van een stoffen hoes en daarna wordt er extra sfeer gebracht door middel van de accessoires. Binnen een dag heeft u een sfeervol gemeubileerd huis om te fotograferen en in de verkoop te zetten.

Voor het meubileren, stylen en huren van de Cubiqz meubels en accessoires betaalt u gemiddeld €870,-. Naast wat normaal al in de prijs inbegrepen zit (zie kosten) zit ook de complete styling, een klein percentage inkoop meubelen en een flexibele huurperiode in deze prijs.

Naast het huis is natuurlijk ook de tuin belangrijk. In samenwerking met Ellen Styling kan er ook gezorgd worden voor een nette presentatie van uw tuin. Zij is tevens inzetbaar voor het bijhouden van de tuin en dat kan u dus veel werk uit handen nemen.

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@CellaHouseVerkoopstyling.nl of bel naar 06-19582474.
It always seems impossible
untill it's done.
~Nelson Mandela~