CellAHouse

Appartement verkopen te Den Haag via bewindvoerder, juni 2021:
"Vanaf het begin voelde ik een groot vertrouwen in Marcella, de hele verkoop is efficiënt, snel en moeiteloos verlopen. Marcella dank je wel voor je enorme enthousiasme en je grote betrokkenheid je hebt echt alles voor me uit handen genomen."
Binnen een week verkocht!
Appartement verkopen te Rijswijk, mei 2021:
"Gelijk vanaf het begin een goed gevoel. Ze is open en transparant, denkt met je mee, stelt op je gemak, zeker omdat je dit niet elke dag doet en dan is het erg fijn dat je een persoon als Marcella hebt die een hoop zorgen wegneemt. Dit keer als verkoopmakelaar, maar binnenkort als mijn aankoopmakelaar."
Binnen een week verkocht!
Eengezinswoning aankopen te Zwijndrecht, april 2021:
"Wij zijn zeer goed begeleid door Marcella. Nog nooit hebben wij ergens zo'n goede service ervaren. Ze heeft overal in meegedacht en was enorm behulpzaam en prettig in de samenwerking. Ze is ook eerlijk en realistisch in wat wel en niet kan. Het is duidelijk dat ze hart heeft voor het vak en mensen echt wil helpen."
Binnen twee en een halve maand aangekocht!
Eengezinswoning aankopen te Zwijndrecht, februari 2021:
"Marcella heeft ons ontzettend goed geholpen! Er komt toch echt meer kijken bij een huis kopen dan wij ons hadden gerealiseerd, en zonder Marcella hulp was het ons niet gelukt om ons eerst huis te kopen. Marcella heeft ons vanaf het begin geweldig bijgestaan, en ze is super behulpzaam, responsive, professioneel en creatief. Je bent bij Marcella in goede handen en wij bevelen haar dan ook van harte aan! Bedankt Marcella."
Binnen drie maanden aangekocht!
Appartement aankopen te Den Haag, januari 2021:
"Marcella heeft ons in een vrij korte tijd aan een woning geholpen. De service die Marcella levert is ongekend. Marcella reageert snel, is doeltreffend, levert advies werk maar durft hier ook van af te wijken als je dromen en wensen het net even anders willen. Ondertussen heb ik vrienden ook al naar haar doorverwezen en ik hoor wederom alleen maar positieve berichten. Bedankt Marcella!!"
Binnen twee maanden aangekocht!
Appartement aankopen te Den Haag, januari 2021:
"Voor het vinden van een passende woning in deze tijd was een enorme klus. Ik viel in een klasse waarin half Den Haag een woning zoekt. Daarom besloot ik toen een aankoopmakelaar in te schakelen om mij hierbij te ondersteunen. Marcella en ik hebben een tal van huizen bekeken. Hierin verzwakte zij nooit, stond er altijd, was op tijd en had ook altijd de kennis bij haar die ze nodig had. Wanneer wij een bezichtiging gehad hadden kreeg ik al vrij snel een objectief verslag van de bekeken woning. Deze was altijd goed, uitgebreid en gespecifieerd. Wat daarnaast ook erg fijn was was dat Marcella direct actie ondernam wanneer dit nodig was. Ze belde gelijk de verkopende makelaar wanneer er stukken ontbraken o.i.d. Kortom, een echte doorpakker. Op een bepaalde periode was ik wat minder positief over het vinden van een geschikte woning. De huizen ging weg voor veel te hoge bedragen en ik zag mijn kans op het vinden van een huis steeds minder worden. Toch bleef Marcella hier in erg optimistisch en gemotiveerd. Dit zorgde bij mij voor een goede werking. Uiteindelijk is het gelukt en heb ik nu een leuke woning gekocht. Ik weet niet of dit ook gelukt was als ik dit hele traject alleen zou hebben gedaan met alles wat er in die periode op mij af zou komen. Ik ben daarom erg tevreden over Marcella haar dienstverlening, zo tevreden dat ik al heb gezegd dat ze de woning mag verkopen (alleen dat gaat nog wel eventjes duren). Naast dat ik een hele goede ervaring heb met Marcella is Diva sowieso een prettig kantoor. Ik heb voor het regelen van hypotheken en verzekeringen contact gehad met meerdere mensen. Dit was ook allemaal een prettig en goed verlopen. Het contact verliep goed en er werd snel door iedereen geschakeld in het geen wat er nodig was."
Binnen drie maanden aangekocht!
Eengezinswoning verkopen te Den Haag, januari 2021:
"Via onze zoon, die Marcella als aankoopmakelaar had, zijn wij in contact met haar gekomen. Zij heeft ons bij de verkoop van onze woning zeer goed geholpen. Zij is vriendelijk, behulpzaam en prettig in de omgang, niet alleen naar ons (de verkopers), maar ook naar de geïnteresseerde kopers. Wij kunnen haar dan ook zeer zeker aanraden als makelaar."
Binnen een week verkocht!
Appartement aankopen te Hoek van Holland, november 2020:
"Heel vriendelijk, persoonlijk en fijn geholpen. Marcella heeft alles heel goed geregeld. Ook de bezichtigingen met Marcella waren erg fijn omdat zij ons vooral liet kijken en zelf vragen stelde waar wij niet op zouden kunnen komen. Als wij extra stukken nodig hadden was Marcella heel snel met regelen. Ook vooronderzoek werd vaak gedaan voor de bezichtigingen. Super super fijne ervaring."
Binnen anderhalve maand aangekocht!
Eengezinswoning verkopen te Den Haag, oktober 2020:
"Wij kwamen tijdens de aankoop van onze nieuwe woning in contact met Marcella. Wij vonden dit contact erg prettig en besloten Marcella dan ook in te schakelen als verkoopmakelaar van onze vorige woning. Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Marcella. Zij heeft onze woning goed op de markt gebracht. We kregen veel aanvragen voor bezichtigingen. Voor ons en onze vragen was Marcella erg goed te bereiken. Erg fijn als je voor het eerst een woning gaat verkopen. Onze woning is snel verkocht en de verkoop is mede dankzij Marcella snel en vloeiend verlopen. Ik raad haar dan ook zeker aan."
Binnen een week verkocht!
Energielabel te Rijswijk, oktober 2020:
"Ik ben gisteren door Marcella Kapelle van DIVA Makelaars geholpen om onze eengezinswoning geheel gratis aan een energielabel te helpen. Wij zijn binnen 1 dag van energielabel C naar B gegaan. Hartelijk dank aan Marcella die mee heeft geholpen om de ruimtes te betreden en foto's te maken van alle verbeteringen die wij recentelijk hebben aangebracht. DIVA Makelaars, bedankt voor de service. Wij hebben jullie nu op de kaart, mochten we gebruik willen maken van de diensten van een makelaar. TOP!"
Appartement aankopen te Zoetermeer, september 2020:
"Ik kende Marcella van een vorige werkgever, keuze was dus makkelijk voor mij om Marcella als aankoopmakelaar in te schakelen. Marcella heeft mij uitstekend geholpen met het vinden van een eerste koopwoning. Ik had veel vragen en Marcella heeft mij hier goed in geholpen. Nogmaals dank en wie weet tot de volgende aankoop."
Binnen een maand aangekocht!
Eengezinswoning verkopen te Maassluis, september 2020:
"Marcella toonde zich behulpzaam en betrokken tijdens de verkoop van ons huis. Reageerde erg adequaat op alle correspondentie. Marcella is zowel een zakelijke makelaar als een menselijke. Dit siert haar enorm en maakte het proces voor ons ontzettend fijn. Als relatief nieuwe makelaar doet ze het enorm goed, maar heeft op sommige procedures nog wel wat leermomenten om te voorkomen dat er ruis ontstaat. Het siert haar enorm dat ze er voor open staat om dit ook te willen leren en hierover ook openheid geeft. Al met al een fanatieke duizendpoot met een menselijke touch, chapeau! Ik zou haar zeker aanbevelen!" Het leukste was dat deze verkoop kwam door een foto-opdracht van een aantal jaar eerder bij een familielid.
Binnen een week verkocht!
Eengezinswoning verkopen te Wateringen, september 2020:
"Heel prettig samengewerkt met Marcella. Ze begreep heel goed wat we wel en niet wilden en was altijd bereikbaar voor vragen! Deze verkoop kwam door een taxatieopdracht."
Binnen een week verkocht!
Energielabel te Rijswijk, september 2020:
"Marcella heeft mijn geregistreerde F-label met een paar simpele stappen omhoog weten te brengen naar een C-label. Snel, deskundig en vriendelijk en erg blij met haar hulp."
Energielabel te Rijswijk, augustus 2020:
"Marcella heeft ons geholpen bij het aanvragen van een energielabel voor onze woning. Prima geregeld en open en terzake kundige begeleiding gekregen van haar."
Eengezinswoning stylen te Delft, oktober 2019:
"Wij vonden het vooral prettig dat CellaHouse de mogelijkheden van ons huis beter tot z'n recht liet komen. Een huis moet rust uitstralen en met haar inzicht en styling zag het er top uit. Haar vindingrijkheid verraste ons. Bedankt Marcella voor jouw professionele hulp om ons huis verkoopklaar te maken. Het resulteerde dat ons huis binnen een week verkocht was."
Binnen een week verkocht!
Super groot appartement meubileren te Nieuw Beijerland, april 2019:
"Wij zijn heel tevreden. We wisten wat we konden verwachten en zo is het ook gegaan. Je was duidelijk over wat je kon doen en deed je best om nog paarse stoelen te regelen voor de keuken. Je raakte ook niet overstuur van wat we je hebben laten weg halen. Het is denk ik toch ook maatwerk wat je doet. En zo was het voor ons precies goed. Goed voor het doel wat we hadden. De makelaars die we gevisiteerd hadden waren heel verschillend in hun advies. De makelaar waar we mee in zee zijn gegaan, vond styling niet nodig. We hebben naar jou geluisterd, zelf nagedacht en gekozen voor styling, maar wel iets minder uitgebreid. Hij vond dat OK. Jij werkte mee. Nou, wat wil je dan nog meer. Geen verbeterpunten. Ook de fotograaf bleek heel enthousiast te zijn over de inrichting."
Binnen 3 weken verkocht!
Tussenappartement meubileren te Den Haag, oktober 2018:
"Mijn huis ziet er echt fantastisch uit!!! Super blij mee!!!! Zeer vriendelijke dame, goede en snelle service. Heel erg tevreden."
Binnen 1 week verkocht!
Topetage meubileren te Den Haag, augustus 2018:
"Ik was benieuwd naar het resultaat en was gelijk even gaan kijken en wat is het mooi geworden! Ik ben heel benieuwd naar de presentatie."
Het appartement is direct met het Open Huis verkocht!
Appartement meubileren en stylen te Vlaardingen, januari 2018:
"Marcella is een open mens die met kennis en een creatieve geest te werk gaat. Zeer prettig aan haar persoonlijkheid is dat ze open staat voor suggesties/opmerkingen/meedenken/wensen. Nadat Marcella haar creativiteit had losgelaten op het huis viel me 1 ding duidelijk op: het huis was nog nooit zo gezellig geweest als na de aanpak van Marcella."
Binnen 2 weken verkocht!
Villa meubileren, stylen, fotograferen, filmen en opnemen te Woubrugge, augustus 2017:
"Wauw! We hebben het filmpje gisteravond gezien. Wat ziet het er prachtig uit. Heel verrassend ook op bepaalde punten. Je hebt er echt iets moois van gemaakt. Ik zei al tegen mijn buurman: mooi huis, misschien moet ik het zelf maar kopen :)."
Binnen 6 maanden verkocht!
Samenwerking met collega Young4Styling, augustus 2017:
"Topper in woningpresentaties! Marcella neemt alle diensten zoals, woningfotografie, video, oppervlaktemetingen en plattegronden uit handen. Uiteraard nadat zij de juiste opstelling van meubelen en styling met accessoires afgerond heeft. Marcella neemt de tijd om alles in de puntjes te verzorgen. Als ik zelf 'omhoog' zit kan zij het feilloos van mij overnemen"
Eengezinswoning stylen, fotograferen en filmen te Zuidland, augustus 2017:
"Na wat googlen kwamen we op de site van CellaHouse Verkoopstyling. Heel blij met onze keuze! Marcella heeft professioneel en betrokken de foto's, 360 graden foto's en een video van ons huis verzorgd. Ook na de fotopresentatie heeft zij nog contact gehouden om wat tips en aanvullingen m.b.t. de verkoop aan ons door te geven. Topper!"
Binnen drie maanden verkocht!
Samenwerking met collega BIJBEER, juli 2017:
"CellaHouse verzorgt niet alleen de verkoopstyling, maar biedt daarnaast een compleet pakket aan presentatiediensten: van inmeten en uitwerken van de plattegronden tot fotografie en video. Daarnaast heeft Marcella een vlotte pen, zodat een wervende tekst de verkoop van jouw woning ondersteunt. En niet in de laatste plaats: Marcella is gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken!"
Appartement stylen en fotograferen te Den Haag voor DIVA Makelaars, juni 2017:
"Ik heb de presentatie op jullie site bekeken en ik moet zeggen dat het er prachtig uit ziet. Mijn complimenten aan de styliste. Ze heeft flink lopen slepen en schikken, maar het resultaat is echt indrukwekkend."
Binnen een maand verkocht!
Appartement fotograferen te Rijswijk, juni 2017:
"Hoi Marcella, de foto's en het filmpje zijn super geworden, bedankt!"
Binnen 6 maanden verkocht!
Eengezinswoning stylen te Spijkenisse, april 2017:
"Marcella heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan. Je hebt goed geluisterd naar wat we wilden en veel hulp geboden en ook de tijd genomen. Fijn dat je zelf ook nog wat spulletjes bij je had om de puntjes op de i te kunnen zetten. We zijn tevreden. Fijn dat je per uur je kan inhuren"
Binnen 3 maanden verkocht!
Appartement opnemen voor makelaar te Den Haag, maart 2017:
"De eerste woning geheel verkoop klaar gemaakt door Marcella. Super tevreden over het eindresultaat."
Binnen een week verkocht!
Appartement fotograferen te Maassluis, maart 2017:
"Bedankt voor de mooie foto's en de tips. We hopen op het succes dat je andere klanten ook hadden. Nogmaals bedankt voor de prettige manier van zaken doen." Het grootste compliment kreeg ik trouwens toen ik de foto's bracht: "Is dat ons huis? Wat mooi en licht"
Binnen twee maanden verkocht!
Villa meubileren te Klaaswaal, februari 2017:
"De uitvoering van de opdracht heeft aan mijn verwachtingen voldaan en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had nog nooit met deze dienst in deze vorm daadwerkelijk te maken gehad maar zal zeker voor aanbevelingen zorgen als er behoefte aan zal zijn in mijn omgeving in de toekomst. Het 'inleven en meedenken' gaven de doorslag om met jou in zee te gaan. En ik zou zeker aanbevelen om nadruk te leggen op jouw persoonlijke benadering en betrokkenheid. De dag na het plaatsen op Funda kwamen er al twee bezichtigingsafspraken binnen! Nog heel veel succes gewenst met je bedrijf."
De kijker in de tweede week heeft de woning gekocht!
Eengezinswoning stylen en fotograferen te Spijkenisse, november 2016:
"Spannende dagen gehad na de eerste advies opname door Marcella en de opruimdagen erna. Mede door haar steun en advies en uiteindelijk de fotoreportage is het resultaat heel mooi!! Onze makelaar gaf zijn complimenten voor de prachtige styling en foto's!"
Na 2 maanden verkocht!
Eengezinswoning fotograferen te Spijkenisse, oktober 2016:
"Bedankt Marcella voor het maken van de mooie foto's van ons huis, zien er goed uit en dat blijkt ook met de belangstelling op Funda. Vrijdag op Funda geplaatst en gelijk woensdag de eerste kijker gehad. Kijker kwam kijken naar aanleiding van de foto's. Ze waren precies zoals het huis eruit zag. Ze hebben meteen een bod gedaan."
Binnen een week verkocht!
Appartement stylen en fotograferen te Maassluis, september 2016:
"Nadat CellaHouse bij mij is langsgeweest voor een verkoopstyling, ziet mijn huis er een stuk aantrekkelijker uit. Met een aangepaste indeling en handig gebruik van accessoires oogt mijn appartement nu veel warmer en gezelliger. Een frisse blik doet wonderen!"
Binnen 1 maand verkocht!
Appartement meubileren te Naaldwijk, juni 2016:
"Marcella heeft een geheel nieuwe en frisse look gegeven aan ons appartement. Het is er ruimtelijk, modern en ziet er gezellig uit. Met ons gerestylde appartement hebben we inmiddels tal van positieve reacties ontvangen, waaronder ook op de "Zomer-open-huizen-avond". Je hebt echt super je best gedaan!! Heel erg bedankt daarvoor."
Binnen 3 maanden verkocht!
Benedenwoning fotograferen te Vlaardingen, maart 2016:
"Na 4 jaar dezelfde foto's op Funda hebben we CellaHouse ingeschakelt om nieuwe foto's te maken. En wat zijn ze mooi geworden. Precies zoals het nu is. Erg fijn voor de kijkers die een bezoekje brengen op Funda en dat is ook te zien aan de kijkcijfers!! Heel erg bedankt voor de update!! De open huizen dag werd druk bezocht dankzij de nieuwe foto's."
Binnen een jaar verkocht!
Appartement meubileren te Maassluis, december 2015:
"Ons lege appartement is door CellaHouse ingericht en aangekleed. Wat een verschil! De foto's laten nu ruime en warme kamers zien en geven veel beter het potentieel van de woning weer. Zelf hadden we dit nooit zo grondig kunnen aanpakken. CellaHouse kwam met een duidelijk plan en heeft dit met aandacht en doorzettingsvermogen uitgevoerd. Wij hebben vertrouwen in de betere presentatie van ons appartement en raden CellaHouse dan ook zeker aan voor wie zijn woning aantrekkelijk en professioneel wil adverteren."
Binnen 7 maanden verhuurd!
Appartement stylen en fotograferen te Zoetermeer, juni 2015:
"Wanneer je je huis te koop wilt zetten, komt er al zoveel bij kijken. Hoe handig is het als 'vreemde' ogen kijken naar je interieur en er voor kunnen zorgen dat het er tiptop uit ziet?! Onze woning straalt rust uit en bij het zien van de foto's realiseerde ik me weer wat een geweldig huis we eigenlijk hebben. En dat allemaal met behulp van Marcella van CellaHouse Verkoopstyling! Thanks Marcella voor je tijd, geduld en oog voor detail! Succes met je mooie bedrijf!"
Dit appartement is om financiële redenen niet in de verkoop gegaan.
Eengezinswoning stylen en fotograferen te Hoek van Holland, juni 2015:
"Ik vind dat je het heel goed hebt gedaan. De foto's zijn duidelijk en op Funda is te zien dat het nu toch vaker bekeken wordt. Binnen twee maanden is de eerste kijker geweest en nu afwachten."
Na een jaar verkocht!
Eengezinswoning stylen te Zwanenburg, april 2015:
"Bedankt voor de ontzettend mooie foto's! Hoop ze snel op Funda te zetten... Wendy vond het resultaat van de inspanning van het hele damesteam ook hartstikke leuk. Onze Jesse van 11 had wel wat moeite met de veranderingen. "Ik mis mijn knusse huisje" Na de fotoshoot moesten we natuurlijk wel weer wat reorganiseren, maar dat hoort erbij. Afgelopen dinsdag nog de 2e bezichtiging gehad van een stel, met makelaar dit keer. Hoop natuurlijk dat ze een bod gaan doen."
Binnen 3 maanden verkocht!
Dreams don't work, unless you do.
~Unknown~